Distributie

De goederen die Rensa levert, worden vanuit twee centrale distributiecentra in Didam en Doetinchem binnen heel Nederland gedistribueerd. Vanuit deze distributiecentra kunnen ca. 40.000 artikelen door heel Nederland geleverd worden, waarvan 20.000 de volgende werkdag.

Dankzij een modern distributieconcept, waar flexibiliteit en efficiency hand in hand gaan, is een hoge servicegraad en leveringsbetrouwbaarheid mogelijk. Door de jarenlange ervaring die Rensa op dit gebied heeft, is een uitgekiend distributieproces gerealiseerd waarmee een grote diversiteit aan combinaties van artikelen probleemloos kan worden geleverd.

Eigen wagenpark

De kwaliteit van leveren wordt mede mogelijk gemaakt door een eigen wagenpark en geroutineerde medewerkers binnen de hele logistieke organisatie. Ook hierbij staat flexibiliteit voorop. Iedere dag wordt aan het eind van de dag de route bepaald die de 40 Rensa vrachtwagens de volgende dag zullen gaan rijden.

Dankzij het eigen distributiecentrum en het eigen wagenpark is Rensa optimaal in staat u te ondersteunen in de aanvoer van goederen zoals u dat wilt. Kijk voor meer informatie hierover bij Dienstverlening.

Omdat het resultaat telt.